Het Familierechthuis team

Het Familierechthuis team: Nancy Hermans, Stéphanie Hoppers en Alex Hoppers. Niet op de foto Linda Zanders


Familierechthuis-team-links heeft jarenlange ervaring in personen- en familierecht en weet met grote vakkennis en integriteit telkens de juiste balans te vinden tussen betrokkenheid en zakelijkheid. Stéphanie is aspirant-lid van de Vfas (Vereniging van Familierecht Advocaten- Scheidingsmediators) en lid van VNJA (Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten).

Stéphanie Hoppers wordt vanaf de oprichting van Het Familierechthuis ondersteund door mediator en scheidingsspecialist Nancy Hermans, registermediator in het MfN-register (voormalig NMI-register), een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators.

Nadat Stéphanie Hoppers en Nancy Hermans samen jarenlang op een advocatenkantoor in Venray werkzaam zijn geweest, hebben zij op 1 november 2013 de deuren van Het Familierechthuis in Horst geopend. Zij hebben nadrukkelijk gekozen voor een menselijke- en laagdrempelige benadering van de personen- en familierechtpraktijk.

Mede daardoor heeft midden 2016 advocaat Linda Zanders zich bij Het Familierechthuis aangesloten. Zij heeft een passie voor het personen- en familierecht en heeft op dit rechtsgebied inmiddels jarenlange ervaring. Linda hecht waarde aan een op de persoon en situatie afgestemde aanpak en vindt het belangrijk dat cliënten zich bij haar op hun gemak voelen. Zij stelt zich open en laagdrempelig op en weet het juridische goed te verwoorden in voor cliënten begrijpelijke taal.

Het team wordt gecompleteerd door Alex Hoppers die zorgt voor een vlekkeloze administratie.

Samen vormen zij een professioneel en goed op elkaar ingespeeld team dat op eigentijdse wijze emotioneel beladen situaties tot een goed einde weet te brengen. Bij alles wat het team van Het Familierechthuis doet, staat uw belang voorop!

Neem gerust contact met ons kantoor op voor een geheel vrijblijvend en gratis informatiegesprek waarin wij onze werkwijze verder zullen uitleggen en waarin wij u alvast van een eerste advies zullen voorzien. U kunt het zien als een kennismaking met Het Familierechthuis, zodat u zelf kunt ervaren of onze dienstverlening bij u past.

De deur van Het Familierechthuis staat voor u open!

 

Logo Het Familierechthuis Bezoekadres
Bemmelstraat 2
5961 HN Horst
Postadres
Postbus 6014
5960 AA Horst
Contact via telefoon of email
info@familierechthuis.nl
077-3983000