Visie en werkwijze Advocatuur en Mediation

Bij alles wat we doen, staat uw belang voorop! Bij ingrijpende beslissingen zoals personen- en familierecht, advocatuur of liever nog middels mediation zijn wij ervan overtuigd dat er in deze tijd behoefte bestaat aan een bredere kijk op personen- en familierecht zaken. Niet alleen met onze juridische deskundigheid, maar ook met onze persoonlijke aandacht voor de situatie waarin u verkeert. U moet het gevoel krijgen dat u iemand hebt gevonden die u gedurende het hele proces op alle fronten zal steunen en rekening houdt met daar waar het om draait in personen-en familierecht zaken, zoals bijvoorbeeld het belang van het kind.

Ons kantoor is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Specialisme houdt voor ons het verbinden van een hoge kwaliteit met een praktische aanpak in. Wij willen laagdrempelig zijn, omdat Het Familierechthuis voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij zijn betrokken en daadkrachtig, waar nodig slagvaardig, maar bereid tot overleg om een minnelijke regeling te beproeven. Juist daarom beschikt Het Familierechthuis niet alleen over een ervaren en betrokken personen-en familierecht advocaat, maar ook over een mediator.

Bij alles wat we doen, staat uw belang voorop!

Neem gerust contact met ons kantoor op voor een geheel vrijblijvend en gratis informatiegesprek waarin wij onze werkwijze verder zullen uitleggen en waarin wij u alvast van een eerste advies zullen voorzien. U kunt het zien als een kennismaking met Het Familierechthuis, zodat u zelf kunt ervaren of onze dienstverlening bij u past. De deur van Het Familierechthuis staat voor u open!

Bezoekadres
Bemmelstraat 2
5961 HN Horst
(dichtbij Venlo en Venray)
Postadres
Postbus 6014
5960 AA Horst
Contact
E info@familierechthuis.nl
T 077-3983000
F 077-3743414