Bel direct 077-3983000

Het Familierechthuis behandelt ook zaken op het gebied van het familierecht met een internationaal karakter. De advocaat van Het Familierechthuis heeft ervaring met diverse situaties en kan u met kennis en kunde bijstaan. Bijvoorbeeld als u in het buitenland getrouwd bent maar nu in Nederland woont en de echtscheiding hier wilt regelen. Wij kunnen ook u of uw buitenlandse advocaat adviseren in verband met een zaak in het buitenland waarbij Nederlands familierecht wordt toegepast of vragen omtrent de bevoegdheid van rechterlijke instanties, het toepasselijke recht en erkenning van buitenlandse uitspraken en documenten.

Zit u in een situatie waarbij internationale aspecten een rol spelen, neem dan gerust contact op met Het Familierechthuis. Mr. Stéphanie Hoppers beantwoordt graag naar al uw vragen.

U kunt direct contact opnemen met Het Familierechthuis, gelegen in Horst nabij de grens met Duitsland, in de regio Venlo / Venray. Of laat uw gegevens achter via ons contactformulier, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook vrijblijvend langskomen op ons gratis inloopspreekuur.