Skip to content
Bel direct 077-3983000

MfN_Registermediator-small

Nancy Hermans is registermediator in het MfN-register (voormalig NMI-register), een door de markt en de rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. Met haar visie op mediation helpt ze binnen Het Familierechthuis geschillen oplossen.

 

“Ik ben mediator. Ik word daardoor dagelijks geconfronteerd met conflicten, discussies, geschillen et cetera. Als mediator heb ik een motto: problemen zijn er om opgelost te worden en het liefst zo snel mogelijk. Dat is mijn overtuiging en daarvoor ga ik iedere dag weer enthousiast aan de slag als mediator.

Problemen worden soms groter gemaakt dan ze daadwerkelijk zijn. Dat is heel begrijpelijk, omdat mensen in conflictsituaties verblind kunnen raken door emoties. Bovendien weten we allemaal dat het lastig kan zijn om de ander gelijk te geven. Als mediator trek ik de zaak weer los. Ik neem geen standpunt in maar help partijen samen te zoeken om een eigen oplossing te vinden. Ik ben in staat tijdens een medationsessie een gevoel van veiligheid te creëren.

Natuurlijk hecht iedereen waarde aan zijn eigen belang, zo werkt het nu eenmaal. Iets weggeven betekent echter niet per definitie iets verliezen. Het kan juist winst opleveren! Dit houd ik partijen tijdens een mediationsessie altijd voor.”

Heeft u vragen over mediation door Het Familierechthuis? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om te bespreken of mediation iets voor u is. Wordt u liever zelf gebeld? Stuur een e-mail naar het Familierechthuis en we bellen u terug. U kunt ook vrijblijvend langskomen op ons gratis inloop spreekuur.

 

Back To Top