Skip to content
Bel direct 077-3983000

Het Familierechthuis behandelt ook zaken op het gebied van het familierecht met een internationaal karakter. De advocaten van Het Familierechthuis hebben ervaring met diverse situaties en kunnen u ook hierbij met kennis en kunde bijstaan. Bijvoorbeeld als u in het buitenland getrouwd bent maar nu in Nederland woont en de echtscheiding hier wilt regelen. Wij kunnen ook u of uw buitenlandse advocaat adviseren in verband met een zaak in het buitenland waarbij Nederlands familierecht wordt toegepast of bij vragen omtrent de bevoegdheid van rechterlijke instanties, het toepasselijke recht en erkenning van buitenlandse uitspraken en documenten.

Zit u in een situatie waarbij internationale aspecten een rol spelen, neem dan gerust contact op met Het Familierechthuis. Onze advocaten beantwoorden graag al uw vragen.

Het Familierechthuis is gevestigd in Horst, nabij de grens met Duitsland, in de regio Venlo/Venray. Wij hebben ook een kantoor in Afferden, dichtbij Cuijk en Boxmeer, waar u op afspraak terecht kunt. U kunt direct contact opnemen met Het Familierechthuis via e-mail of telefoon. Of laat uw gegevens achter via ons contactformulier, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook vrijblijvend langskomen op ons gratis inloopspreekuur.

Back To Top