Ga naar hoofdinhoud
Bel direct 077-3983000
Het team van het Familierechthuis

Het team v.l.n.r.: Linda Zanders, Stéphanie Hoppers, Nancy Hermans en Aniek Hendriks.

Ons team heeft jarenlange ervaring in personen- en familierecht en weet met grote vakkennis en integriteit telkens de juiste balans te vinden tussen betrokkenheid en zakelijkheid.

Stéphanie Hoppers is advocaat, lid van de Vfas (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) en lid van VNJA (Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten).

Stéphanie heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Personen- en Familierecht
Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Sinds de oprichting van Het Familierechthuis wordt Stéphanie Hoppers ondersteund door mediator en scheidingsspecialist Nancy Hermans, registermediator in het MfN-register (voormalig NMI-register), een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators.

Nadat Stéphanie Hoppers en Nancy Hermans samen jarenlang op een advocatenkantoor in Venray werkzaam zijn geweest, hebben zij op 1 november 2013 de deuren van Het Familierechthuis in Horst geopend. Zij hebben nadrukkelijk gekozen voor een persoonlijke en laagdrempelige benadering van de personen- en familierechtpraktijk.

Mede daardoor heeft medio 2016 advocaat Linda Zanders zich bij Het Familierechthuis aangesloten. Zij heeft een passie voor het personen- en familierecht en heeft op dit rechtsgebied inmiddels jarenlange ervaring. Linda hecht waarde aan een op de persoon en situatie afgestemde aanpak en vindt het belangrijk dat cliënten zich bij haar op hun gemak voelen. Zij stelt zich open en laagdrempelig op en weet het juridische goed te verwoorden in voor cliënten begrijpelijke taal.

Linda heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:
– Personen- en Familierecht
Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

In 2022 sloot advocaat Aniek Hendriks zich bij het Familirechthuis aan om het team nog meer slagkracht te geven.

Jurist Lieve Boot is vanaf 2022 onderdeel van het Familirechthuis.

Het team wordt gecompleteerd door jurist Shanthi Theunissen.

Samen vormen wij een professioneel en goed op elkaar ingespeeld team dat op eigentijdse wijze emotioneel beladen situaties tot een goed einde weet te brengen. Bij alles wat het team van Het Familierechthuis doet, staat uw belang voorop!

Neem gerust contact met ons kantoor op voor een geheel vrijblijvend en gratis informatiegesprek. Daarin kunnen wij onze werkwijze aan u uitleggen en u alvast van een eerste advies voorzien. U kunt het zien als een kennismaking met Het Familierechthuis, zodat u zelf kunt ervaren of onze dienstverlening bij u past.

De deur van Het Familierechthuis staat voor u open!

Bezoekadres

Venrayseweg 89
5961 AE Horst

Bezoekadres

Spoorstraat 155
6591 GT Gennep
(op afspraak)

Postadres

Venrayseweg 89
5961 AE Horst

Back To Top