skip to Main Content
Bel direct 077-3983000

Bij alles wat we doen, staat uw belang voorop! Wij zijn ervan overtuigd dat er, met name in deze tijd, behoefte bestaat aan een brede kijk op het personen- en familierecht en overige juridische vraagstukken. Wij staan u daarom niet alleen bij met onze juridische deskundigheid, maar ook met onze persoonlijke aandacht voor de situatie waarin u verkeert. U moet het gevoel krijgen dat u iemand heeft gevonden die u gedurende het hele proces op alle fronten zal steunen en rekening houdt met alles waar het om draait in personen-en familierechtzaken. Wij verliezen daarbij ook zeker het belang van de hierbij betrokken kinderen niet uit het oog.

Ons kantoor is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Dit houdt voor ons in dat wij een hoge kwaliteit met een praktische aanpak verbinden. Ons kantoor is laagdrempelig en daardoor voor iedereen toegankelijk. Wij zijn betrokken en daadkrachtig, waar nodig slagvaardig, maar zeker ook bereid tot overleg om een minnelijke regeling te beproeven. Juist daarom beschikt Het Familierechthuis niet alleen over ervaren en betrokken personen-en familierecht advocaten, maar ook over mediators.

Om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn beschikken wij, naast gespecialiseerde kennis over het personen- en familierecht, ook over gedegen kennis over tal van andere kwesties waarmee u in aanraking kunt komen.

Bij alles wat we doen, staat uw belang voorop!

Neem gerust contact met ons kantoor op voor een geheel vrijblijvend en gratis informatiegesprek. Daarin kunnen wij onze werkwijze verder uitleggen en u mogelijk alvast van een eerste advies voorzien. U kunt het zien als een kennismaking met Het Familierechthuis, zodat u zelf kunt ervaren of onze dienstverlening bij u past. De deur van Het Familierechthuis staat voor u open!

Bezoekadres

Bemmelstraat 2
5961 HN Horst

Bezoekadres

Spoorstraat 155
6591 GT Gennep
(op afspraak)

Postadres

Postbus 6014
5960 AA Horst

Contact

info@familierechthuis.nl
077-3983000

Back To Top