Skip to content
Bel direct 077-3983000

De Kinderen Scheiden Mee

“Ieder kind in scheiding verdient deze laagdrempelige en preventieve aandacht. Dit programma biedt kinderen en ouders een steuntje in de rug, tijdens en na scheiding”. (De kinderen Scheiden Mee, Het Zandkastelenprogramma ®)

Het programma ‘De Kinderen Scheiden Mee’ is ontwikkeld voor kinderen met gescheiden ouders. Het helpt kinderen beter te begrijpen en te aanvaarden wat er speelt tijdens een scheiding. Het biedt hen houvast voor de nieuwe situatie en draagt bij aan het voorkomen en verminderen van problemen voortvloeiend uit de scheiding (voor zowel de kinderen, als de ouders). Met bewezen methodiek wordt de verwerking van de scheiding zo goed mogelijk op gang gebracht.

Mochten u en uw partner uit elkaar gaan en wenst u meer informatie te verkrijgen over hoe u het beste uw kind(eren) kan steunen in deze voor hen moeilijke periode, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Onze mediator Nancy Hermans is een erkend coach van het programma ‘De Kinderen Scheiden Mee’ en voert gedurende het mediationtraject, indien wenselijk, ook kindgesprekken. Een erkend coach volgt jaarlijks bijscholing.

#DeKinderenScheidenMee #hetfamilierechthuis #mediator #coach #hetzandkastelenprogramma #kinderen #personenenfamilierecht

Back To Top