Skip to content
Bel direct 077-3983000

Het Familierechthuis voor iedereen in een moeilijke situatie!

Familierechthuis logo

Inwoners van Horst omgeving Venlo en Venray kunnen met vragen over familierecht kunnen vanaf nu terecht bij een betrokken en deskundig luisterend oor. Sinds 2013 heeft Advocatenkantoor Het Familierechthuis haar deuren geopend aan de Bemmelstraat 2 te Horst. Met juridische vragen op het gebied van het personen- en familierecht, waaronder een scheiding, alimentatie, omgang en gezag, bent u hier aan het juiste adres.

Advocate Stéphanie Hoppers heeft jarenlange ervaring in personen- en familierecht en weet met grote vakkennis en integriteit telkens de juiste balans te vinden tussen betrokkenheid en zakelijkheid. Stéphanie wordt ondersteund door juridisch medewerkster en scheidingsspecialist Nancy Hermans. Nadat Stephanie Hoppers en Nancy Hermans samen jarenlang werkzaam geweest zijn geweest als collega’s kiezen zij met het starten van Het Familierechthuis nadrukkelijk voor een menselijke en laagdrempelige benadering van de personen- en familierecht praktijk. Met zijn tweeën vormen zij een professioneel en goed op elkaar ingespeeld team dat op eigentijdse wijze emotioneel beladen situaties tot een goed einde weet te brengen.

Mr. Stéphanie Hoppers: “Achter bijzonder veel scheidingen gaat een complex verhaal schuil en zijn er op het oog conflicterende belangen. De afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk waargenomen dat partijen die verwikkeld zijn in een scheidingsprocedure soms verblind raken door deze elementen. Dit is heel begrijpelijk, maar juist in dit soort situaties is het van belang een advocaat te treffen die geen vechtscheiding voorstaat. Iemand die in staat is enerzijds een luisterend oor te bieden maar anderzijds de focus op de toekomst kan leggen en daar oplossingen voor kan aandragen. Zeker als er een kind bij betrokken is. Wordt het belang van het kind gediend, dan wordt per definitie het belang van alle partijen gediend. Als betrokken advocaat herstel ik eerst de basis, zodat er verder kan worden gebouwd. Het Familierechthuis kan ook hiervoor diverse bouwstenen aanreiken. Onze gestructureerde aanpak legt een stevig fundament voor de toekomst. Zo bent u helemaal klaar voor een nieuw begin.”

Het Familierechthuis heeft een gratis inloopspreekuur iedere maandag van 17.00 tot 18.00 uur.

Kom langs aan de Bemmelstraat 2 in Horst (dichtbij Venlo en Venray) voor een kosteloos advies.

Nancy Hermans: “Wij gaan niet alleen discreet met uw situatie om, we delen het pand met andere instellingen dus het is niet zo dat men op straat kan zien dat u bij Het Familierechthuis binnenstapt. Een gesprek tijdens het inloop spreekuur is vrijblijvend. Mochten er vervolgstappen nodig zijn, dan kunt u vertrouwen op snelle service tegen scherpe en vooraf duidelijke tarieven.”

Back To Top