Skip to content
Bel direct 077-3983000

‘Dag van de Scheiding’ | 15 september

Op de dag van de scheiding wordt jaarlijks stilgestaan bij het grote maatschappelijk belang van een goede begeleiding bij scheiding. Het Familierechthuis zet zich hier ook al sinds zijn oprichting  voor in. Toepassing van het ouderschapsplan dat op 1 maart 2009 wettelijk verplicht werd speelt hierbij een rol. Een ouderschapsplan helpt ouders om belangrijke afspraken over de kinderen te maken en tevens vast te leggen, waardoor verwarring en conflicten in de toekomst (zo veel mogelijk) voorkomen worden.

In het kader van de dag van de scheiding wordt dit jaar het ‘ouderschapsplan 2.0’ gelanceerd door de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Wij zullen hier uiteraard in meegaan en alle vernieuwingen voor u implementeren.

Mochten u en uw partner uit elkaar gaan en wenst u meer informatie te verkrijgen over ons scheiding- of ons mediationtraject, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Wij begeleiden u hier namelijk graag bij.

 

Back To Top