Skip to content
Bel direct 077-3983000

“Als ouders scheiden, scheiden kinderen mee!”

Villa Pinedo is een Nederlandse organisatie die zich sinds 2009 inzet voor kinderen van gescheiden ouders. Villa Pinedo biedt een platform waarop deze kinderen hun ervaringen, gevoelens en zorgen kunnen delen. De organisatie begrijpt dat scheidingen niet alleen ouders beïnvloeden, maar ook een diepgaande impact hebben op kinderen.

“Kinderen scheiden immers mee”

Via online forums en persoonlijke verhalen helpt Villa Pinedo kinderen van gescheiden ouders om zich gehoord te voelen en onderlinge steun te vinden. Ze bieden ook advies aan ouders, zodat zij beter kunnen begrijpen wat hun kinderen doormaken en hoe ze hen kunnen ondersteunen in deze periode.

Mochten u en uw partner uit elkaar gaan en wenst u meer informatie te verkrijgen over hoe u het beste uw kind(eren) kan steunen in deze voor hen moeilijke periode, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Onze mediator Nancy Hermans is immers een erkend coach van het programma ‘De Kinderen Scheiden Mee’ en voert gedurende het mediationtraject, indien wenselijk, ook kindgesprekken. Een erkend coach volgt jaarlijks bijscholing.

#villapinedo #kinderenscheidenmee #hetfamilierechthuis #mediator #kindgesprekken #scheiding

Back To Top