Skip to content
Bel direct 077-3983000

Dag van de Scheiding 2022

Vrijdag 9 september a.s. vindt de jaarlijkse Dag van de Scheiding plaats. Op deze dag wordt er, op initiatief van de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten (vFAS), extra aandacht gevraagd voor goede begeleiding bij echtscheidingen én daarna. Dit jaar staan hierbij in het bijzonder de samengestelde gezinnen centraal.

In onze dagelijkse praktijk komen we bij Het Familierechthuis regelmatig samengestelde gezinnen tegen. Daarbij spelen vaak vraagstukken als ‘Ben ik onderhoudsplichtig voor mijn stiefkinderen?’ of ‘Welke rol heeft de nieuwe partner van mijn ex-echtgeno(o)t(e) bij de opvoeding van onze kinderen?’  Wij beantwoorden deze vragen graag voor u.

Op de Dag van de Scheiding kunt u deze vragen ook gratis voorleggen in een tweetal door de vFas georganiseerde webinars. U kunt zich hier via de website verder-online.nl voor aanmelden.

Aangesloten kantoren stellen op de Dag van de Scheiding tevens hun deuren  open voor het beantwoorden van vragen over scheiding en al wat daarmee samenhangt. Heeft u hier ook vragen over? En wilt u graag laagdrempelig advies? Neem dan gerust eens contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Dit kan bij ons elke dag!

Voor korte vragen kunt u ook altijd even binnenlopen tijdens ons gratis spreekuur op ons kantoor in Horst, elke maandag tussen 17.00 en 18.00 uur.

Back To Top