skip to Main Content
Bel direct 077-3983000

Maatregelen coronavirus (update 16 april 2020)

Voor uw en onze gezondheid zal ook ons kantoor de door de overheid getroffen maatregelen in de strijd tegen het coronavirus overnemen. Inmiddels hebben wij maatregelen getroffen, zodat besprekingen op kantoor op veilige afstand kunnen plaatsvinden. Tevens kunnen wij in overleg met u telefonische besprekingen dan wel videoconferenties inplannen. Mocht u gebruik willen maken van ons gratis spreekuur, dan vragen wij u om van tevoren even telefonisch contact met ons op te nemen.

Mocht u ons onverhoopt (buiten bovenstaande afspraken om) telefonisch niet direct kunnen bereiken, spreekt u dan gerust onze voicemail in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Ook per e-mail blijven wij gewoon bereikbaar.

Zoals u wellicht ook reeds vernomen heeft, zijn sinds dinsdag 17 maart jl. de rechtbanken gesloten. Dit zal tot nader bericht nog voortduren. Spoedeisende kwesties gaan zo mogelijk wel door, in beginsel via een telefoonverbinding. Wij zullen u persoonlijk informeren over wat dit voor uw kwestie betekent, zodra dit bij ons bekend is. Meer informatie vanuit de rechtspraak vindt u op de website rechtspraak.nl.

Uw belangen zullen wij verder blijven behartigen zoals u van ons gewend bent.

Mocht u nog geen cliënt van ons zijn en onze tussenkomst onverhoopt nodig hebben, dan is dat met inachtneming van bovenstaande uiteraard ook gewoon mogelijk.

Wij wensen u allen veel sterkte toe in deze onzekere periode en hopen u spoedig weer in goede gezondheid in één van onze vestigingen te mogen begroeten.

Team Het Familierechthuis advocatuur & mediation

 

Back To Top