Skip to content
Bel direct 077-3983000

Maatregelen coronavirus (update 14 oktober 2020)

Voor uw en onze gezondheid blijft ons kantoor de door de overheid getroffen maatregelen in de strijd tegen het coronavirus overnemen. Wij hebben reeds de nodige maatregelen getroffen, zodat besprekingen op kantoor op veilige afstand in een schone ruimte kunnen plaatsvinden. Tevens kunnen wij in overleg met u telefonische besprekingen dan wel videoconferenties inplannen. Mocht u gebruik willen maken van ons gratis spreekuur, dan vragen wij u om van tevoren even telefonisch contact met ons op te nemen.

Mocht u ons onverhoopt (buiten bovenstaande afspraken om) telefonisch niet direct kunnen bereiken, spreekt u dan gerust onze voicemail in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Ook per e-mail blijven wij gewoon bereikbaar.

Zittingen bij de rechtbank gaan zo veel als mogelijk door. De gerechtsgebouwen zijn reeds aangepast de anderhalvemetersamenleving. Wel is er het dringende advies in de publieke ruimten van de rechtbank een mondkapje te dragen. Neem dus een eigen mondkapje mee. Meer informatie hierover vanuit de rechtspraak vindt u op de website rechtspraak.nl.

Uw belangen zullen wij verder blijven behartigen zoals u van ons gewend bent.

Mocht u nog geen cliënt van ons zijn en onze tussenkomst nodig hebben, dan is dat met inachtneming van bovenstaande uiteraard gewoon mogelijk.

Wij wensen u allen veel sterkte toe in deze periode.

Team Het Familierechthuis advocatuur & mediation

 

Back To Top