Skip to content
Bel direct 077-3983000

Het paraplugesprek  

Een goede scheiding is beter dan een slecht huwelijk. Voor uzelf, maar zeker ook voor uw kinderen. Een van de belangrijkste momenten om ervoor te zorgen dat uw kinderen op de juiste manier met de scheiding (kunnen) omgaan, is het gesprek waarin u voor het eerst uw kinderen vertelt dat u uit elkaar gaat. Dit gesprek, ook wel “het paraplugesprek” genoemd, is van onschatbare waarde voor de toekomst.

Op het moment dat wij van het Familierechthuis voor het eerst met onze cliënten spreken, zijn de kinderen vaak al op de hoogte van de aanstaande scheiding. Helaas zijn de omstandigheden voor deze informatie niet altijd optimaal geweest. Daarom geven wij u graag alvast via onze website tips voor het paraplugesprek: hoe vertelt u het uw kinderen dat u uit elkaar gaat?

Op onze website lichten wij tien dingen toe die u vooral wel moet doen tijdens het paraplugesprek en worden vijf dingen behandeld die u vooral niet moet doen.

Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Wij helpen u namelijk graag.

#scheiding #hetparaplugesprek #HetFamilierechthuis #uitelkaargaan #beëindigingrelatie #kinderen

Back To Top